Vitalbix Active+ vezelrijke sportmuesli proef 400gr

Vitalbix Active+ vezelrijke sportmuesli proef 400gr

€ 1,50

Op voorraad
Levertijd: 2-4 werk dag(en)

Beschrijving

NIEUW!

Vitalbix Active+ is een hoogwaardige, supergezonde & vezelrijke sportmuesli met een laag zetmeel- en suikergehalte, geschikt voor langdurige, matige en zware arbeid. Vitalbix Active+ geeft extra power in de vorm van beheersbare energie uit vezels (22%) en vetten (8,5%) en is geschikt voor paarden die snel heet worden. Bevat Vitalbix Daily Complete. 

Vitalbix Active+ is een hoogwaardige, gezonde & vezelrijke muesli met een laag zetmeel- en suikergehalte, geschikt voor langdurige, matige en zware arbeid. Vitalbix Active+ geeft extra power in de vorm van beheersbare energie uit vezels (22%) en vetten (8,5%) en is geschikt voor paarden die snel heet worden. Vitalbix Active+ zorgt voor een verminderde productie en een snellere afvoer van melkzuur en voorkomt spierstijfheid.

+ Geeft beheersbare energie (non-heating)
+ Bevordert de maag-darmgezondheid
+ Hoge dosering vitaminen & mineralen 
+ Hoog aandeel omega-3 vetzuren (10% lijnzaad)
+ Aminozuren voor spieropbouw
+ Laag in zetmeel (8%) & suiker (3%)
+ Bevat Vitalbix Daily Complete

Vitalbix Active+ is een geconcentreerd en compleet voer met een hoge dosering vitaminen en mineralen. Voeradvies per dag ca. 30% lager dan reguliere sportmuesli (relatief goedkoop voeren)! Een kwalitatief hoogwaardig product voor een eerlijke prijs.

Voer Vitalbix Active+ als complete aanvulling op het ruwvoer of combineer naar behoefte met andere Vitalbix producten. Krijgt je paard van de aanbevolen dosering Vitalbix Active+ teveel energie? Verlaag dan de hoeveelheid Vitalbix Active+ en vul vitaminen, mineralen en aminozuren aan met Vitalbix Daily Complete. Heeft je paard behoefte aan extra eiwitten? Voeg Vitalbix Pure Lucerne+ toe aan het rantsoen (0,2 -1 kg per dag / paard 500 kg).

Zetmeelarm & melassevrij - Laag in zetmeel & suiker (11%)
Verantwoorde keuze voor paarden met verterings- en stofwisselingsproblemen:

+ Gevoeligheid voor maagzweren & koliek
+ PSSM / spierstijfheid
+ PPID / IR (lage glycemische index)
+ Paarden die snel “heet” en nerveus worden

Vitalbix Active+ bevat enkel hoogwaardige grondstoffen, bevat geen soja, geen hele granen (enkel haverzemelen), geen synthetische conserveermiddelen en is GMO-vrij. 
+ 4% lijnzaadolie + 6% lijnzaad voor omega-vetzuren en langzaam vrijkomende energie (120 gram / per 1,2 kg muesli)
+ 22% vezels uit o.a. haverzemelen, luzerne en timothee voor een gezonde maagfunctie
+ prebiotische vezels uit appelpulp (pectine) en cichoreipulp (inuline) voor een gezonde darmflora
+ lage glycemische index (geringe invloed op de bloedsuikerspiegel), geschikt voor paarden die snel ‘heet’ worden en paarden met IR
+ extra hoge dosering vitamine E (deels natuurlijke vitamine E)
+ zeer smakelijke samenstelling

Samenstelling: Haverzemelen brokjes, Luzerne, Timothee, Appelpulp (pectine vezels), Erwtenvlokken, Lijnzaadolie, Lijnzaad geplet (met natuurlijke antioxidanten), Cichoreipulp (inuline vezels), Zonnebloemzaadschroot, Lijnzaad, Lijnzaadschilfers, Zoete lupinevlokken, Monocalciumfosfaat, Natriumchloride, 
Magnesiumoxide, Zonnebloemolie

Voeradvies 500 kg paard:
Lichte arbeid:  1,2 kg per dag
Matige arbeid: 1,4 kg per dag
Zware arbeid:  1,6 kg per dag