Vitalbix Daily Complete proefverpakking 500 gr

Vitalbix Daily Complete proefverpakking 500 gr

€ 1,50

Op voorraad
Levertijd: 2-4 werk dag(en)

Beschrijving

Vitalbix Daily Complete is een geconcentreerde brok vol essentiële voedingsstoffen zoals vitaminen, mineralen, vetzuren & aminozuren. De basis voor een gezond en vitaal paard! 

Vitalbix Daily Complete is een geconcentreerde brok vol essentiële voedingsstoffen zoals vitaminen, mineralen, vetzuren & aminozuren. De basis voor een gezond en vitaal paard! Gebruik Vitalbix Daily Complete als complete aanvulling op ruwvoer (hooi/gras) of als basis voor alle essentiële voedingsstoffen. Vitalbix Daily Complete is geschikt voor recreatiepaarden en sportpaarden. Dankzij het lage zetmeel- (3,0%) en suiker gehalte (2,9%) kan Vitalbix Daily Complete helpen om gezondheidsproblemen te voorkomen en is Vitalbix Daily Complete een verantwoorde

keuze voor paarden met verteringsproblemen en stofwisselingsproblemen.

Vitalbix Daily Complete is graanvrij, melassevrij en bevat geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen en synthetische conserveermiddelen.

 Graanvrij en melassevrij
 Laag in zetmeel en suiker
 Uitgebalanceerd gehalte vitaminen, mineralen en sporenelementen
 Hoogwaardige eiwitten uit luzerne
 Essentiële aminozuren (lysine en methionine) voor spieropbouw en spierbehoud
 Omega-3 vetzuren uit lijnzaad
 Stimuleert een gezonde darmflora

De basis van Vitalbix Daily Complete bestaat uit vezelrijke luzerne, een bron van goed verteerbare eiwitten. De toegevoegde cichoreipulp, met een hoog gehalte aan inuline, heeft een pre-biotische werking op de darmen en bevordert een gezonde darmflora. Omega-3 vetzuren uit lijnzaad ondersteunen een gezond immuunsysteem.

Uitgebalanceerd gehalte vitaminen, mineralen en sporenelementen
Vitalbix Daily Complete bevat een uitgebalanceerde mix van vitaminen, mineralen en sporenelementen, allen in de juiste verhoudingen. Alle vitaminen, mineralen en sporenelementen zijn apart toegevoegd (geen standaard premix) waardoor de gehaltes precies zijn afgestemd op de Dagelijkse Aanbevolen Hoeveelheden (ADH) die je paard nodig heeft. 

Laag in zetmeel en suikers
Vitalbix Daily Complete bevat geen granen en is melassevrij en havervrij. Het bevat slechts 2,9% suiker en 3% zetmeel en is daardoor zeer geschikt voor paarden die slecht tegen zetmeel en suikers kunnen. 

Problemen voorkomen
Met een juist voerbeleid; voldoende ruwvoer en Vitalbix Daily Complete kunnen veel problemen voorkomen. Dit voerbeleid kan echter ook goed worden ingezet bij bestaande problemen zoals zomereczeem, PPID (ziekte van Cushing) en stofwisselingsproblemen zoals insulineresistentie, hoefbevangenheid, EMS, en PSSM (spierbevangenheid). 

Voeradvies
Vitalbix Daily Complete is zeer geconcentreerd en daardoor zuinig in gebruik. Voeradvies: 50-80 gram per 100 kg lichaamsgewicht.